Евтини самолетни билети

"Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD" (или накратко LSD) е името на предстоящия дебютен студиен албум на музикалната група LSD. Албумът излиза в дигитална версия и на CD на 12 април от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, а до края на годината се очаква да бъде издаден и на винил издание.

LSD е страничен проект на три утвърдени звезди от световната музикална сцена: австралийската певица и гениален автор на песни Сиа, американският продуцент и водещ DJ – Diplo и английският певец и продуцент – Labrinth.


Всичко започва в началото на 2018 година, когато Labrinth и Сиа се запознават в студио по проект, за който трябва да напишат обща песен. След ден работа заедно, двамата установяват, че творческата химия помежду им е повече от продуктивна и решават да продължат като авторски тандем. Малко след това, те канят Diplo да се присъедини към тях и по този начин се ражда формацията LSD, абревиатура от имената им.

На 03 май 2018 г. излиза пилотният сингъл на супергрупата, озаглавен „Genius“, който по-късно става музикална тема на видео играта на ФИФА – EA Sports. На 26 юни с.г. излиза втората песен на LSD – „Audio“, последван от третия сингъл, озаглавен „Thunderclouds“ с премиера на 09 август 2018 г. Песента „Thunderclouds“ става част от новата рекламна кампания на Samsung Galaxy Note 9. На 01 ноември излиза четвъртият сингъл на триото, озаглавен „Mountains“.

Актуалният сингъл на LSD – „No New Friends“ – излезе на 14 март 2019 г. Официалното видео към песента излиза днес, в деня на премиерата на албума „Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.