Немският DJ и продуцент Moguai ни представи новия си сингъл “Pray For Rain” през Tonspiel/Warner.

С двадесетгодишен опит зад гърба си, André Tegeler, по-известен като Moguai, е изследвал всяко разклонение на денс музиката. След като в началото на годината пусна “Hold On”, в която участваше триото от LA Cheat Codes, песента има над 17 милиона преглеждания и се изкачи в много онлайн класации. Освен работата си в студиото, Moguai взе участие и в няколко фестивала като Tomorrowland, Electric Daisy Festival и Pacha, както и много други.

„“Pray For Rain” е личният ми шедьовър. Много съм горд от качеството на звука и цялостната визия на парчето. Не ми се случва често да съм 100% доволен от проектите си, но за “Pray For Rain” процентите са 110! Не обичам дъжда, но се радвам на посланието на песента” , споделя Moguai.


С динамичните си и изпипани до последния детайл мелодии, “Pray For Rain” започва със свеж китарен акорд и равен мъжки вокал, върху искряща мелодия. Нежни перкусии и рифове служат за преливане към припева на песента – наситено с китари и синтезатор звучене.

Съпровождащото песента видео показва летните приключения на три момичета в Barcelona. Момичетата взимат каквото могат от града – от забавления на плажа до яркия нощен живот. Самият Moguai се появява в някои от кадрите, които са запечатали духа на истинското лятно настроение.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.