На музикалния пазар у нас вече е саундтракът към филма „Men in Black: International (Original Motion Picture Score)“ с музиката на Дани Елфман и Крис Бейкън. Един от най-успешните съвременни филмови композитори - Дани Елфман, се завръща със създаването на оригиналната музика към новия филм от култовата поредица „Мъже в черно: Глобална заплаха“.

Елфман е автор на музиката и към първите три филма от поредицата, а за новата продукция към него се присъединява и композиторът Крис Бейкън. Това е поредното сътрудничество между двамата именити композитори, след саундтрак албумите към филмите „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Алиса в Огледалния свят“ и „Страховити истории“.

За мен е огромно удоволствие да работя върху всяка една продукция от поредицата „Мъже в черно“. Тези филми ми дават рядката възможност да се потопя в различен, невероятен и много забавен свят, който съществува единствено във вселената на Мъже в черно. Идеята, че винаги можеш да се върнеш назад и да поправиш някоя грешка, искрено ме вдъхновява. Благодарен съм, че заедно с композитора Крис Бейкън споделихме това страхотно приключение“, казва Дани Елфман при представянето на албума.

И в новия филм „Глобална заплаха“, мъжете в черно ежедневно трябва да предпазват Земята от мръсотията на Вселената, като този път са изправени пред най-голямата заплаха за човечеството и планетата – къртица в собствената им организация! Режисьор на филма е Ф. Гари Грей, сценарият е дело на творческия екип Art Marcum & Matt Holloway, създаден по мотиви от комикс поредицата на американския писател Лоуел Кънингам. Филмовата легенда Стивън Спилбърг е сред продуцентите на филма, а актьорският състав включва звездите Крис Хемсуърт, Ребека Фъргюсън, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън и др.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.