Евтини самолетни билети

С над милиард преслушвания по света, DJ/продуцентското трио Cheat Codes от Ел Ей имат огромно влияние върху денс музиката и световната DJ сцена. Сега те се обединяват със световноизвестната мултиплатинена певица Деми Ловато, за да представят най-новата си песен “No Promises”.

Гарантирано е, че песента веднага ще завладее радиостанциите, плейлистите и клубните партита по света, “No Promises” е свежа поп денс песен с прекрасна продукция и лятно настроение. В песента можем да чуем и гласа на Тревър Дейл от триото, който записва вокали за “Shed a Light”, “Sex” и други. Перфектно съчетани, гласовете на Тревър и Деми със сигурност ще са блестящо допълнение към слънчевите плейлисти на много хора.

Когато Деми Ловато говори за съвместната си работа с Cheat Codes, тя казва:


„Да работя с Cheat Codes беше страшно забавно и нямам търпение да разбера какво мислят всички!”

Cheat Codes

Cheat Codes вече са били в топ 10 на Обединеното кралство с парчето “Sex”, което има над 400 милиона преслушвания и 77 милиона преглеждания на видеото в YouTube, а супер успешният им следващ сингъл “Let Me Hold You” има над половин милиард преслушвания.

Триото се радва на успех, изкачвайки се до върха на Global Spotify Viral Chart и Hype Machine, и изнасяйки разпродадени концерти в Щатите с DJ-ите The Chainsmokers. Не е рано да кажем, че триото от Ел Ей скоро ще бъде известно на всички!

Скоро очакваме текстово видео към “No Promises”, официално видео с участието на Cheat Codes и Деми Ловато, както и ремикси на парчето, и сме сигурни, че ще имат страхотни успехи в класациите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.