Робин Шулц – най-успешният немски артист за последните две десетилетия, както и един от най-слушаните в дигиталните платформи изпълнител (с над 207 млн. слушания), пусна новата си песен.

Следван от миналия му проект с Дейвид Гета “Shed A Light (feat. Cheat Codes)”, както и последния летен запис “OK”, с участието на суперзвездата Джеймс Блънт, сингълът “I Believe I’m Fine” обещава да бъде следващият голям хит и да отбележи началото на предстоящия албум на изпълнителя.

За създаването на “I Believe I’m Fine”, Робин Шулц обединява сили с френската звезда Hugel, който моментално си спечели име като следващата европейска хаус/поп сензация с дебютния си сингъл от 2015 г. “Coming Home”, последван от “Where We Belong (feat. Jasmine Thompson)” и настоящия му сингъл “Baby”.


„Познавам се с Hugel от няколко години и постоянно споделяме музикални идеи. Така че работата ни заедно беше доста спонтанна и естествена. Вълнуваме се да видим как ще бъде приета песента “I Believe I’m Fine“ от публиката”, споделя Робин Шулц.

Определено най-новото парче на Шулц пристига в завладяващ, градски и R&B вид. Песента разказва за връзка, която очевидно е към своя край, преди припевът да придобие уверен и оптимистичен ход. “I Believe I’m Fine” се превръща в мантра, даваща сила на главния герой, докато той показва на всички, че ще продължи напред, въпреки разбитото си сърце.

Видеото, придружаващо парчето, пресъздава история, в която наемен убиец се опитва да залови Робин, но всъщност попада на грешен човек. Hugel може да бъде забелязан да работи на панаир в жълт спортен екип. И така странното преследване започва.

Очакваният с нетърпение трети студиен албум на Робин Шулц “Uncovered” излиза на 29-ти септември и съдържа 18 парчета. На 30-ти септември се отбелязва началото на турнето “Uncovered” с подкрепата на берлинския DJ Alle Farben и разбира се, Hugel.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *