Новият сингъл на британското дуо Hurts - "Ready To Go" е вече факт. Песента е втори официален сингъл от предстоящия четвърти студиен албум на дуета, озаглавен "Desire", който ще излезе на 29 септември. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера.

„”Ready To Go” е песен, която възпява живота в цялата му пълнота и жизненост. Видеото пък контрастира на това настроение, тъй като разглежда скръбта и трудностите, през които минават голяма част от мъжете с емоционални проблеми. Това е особено често срещан голям проблем в Северна Англия, където снимахме видеото. Надявам се, че песента и видеоклипът към нея ще успеят да представят нашето позитивно послание в това да се радваме на живота“, разказва Тео Хатчкрафт от Hurts.


И докато първите два албума на Hurts бяха издържани в меланхоличен саунд и готическа атмосфера, то третият албум – „Surrender“, предложи на феновете различна музикална посока в развитието на групата. Сега с „Desire“ и песни като „Chaperone“, „People Like Us“ и новия сингъл „Ready To Go“, Hurts дават заявка за нови музикални територии.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.