Номинираният за Mercury Prize - Ед Шийран, обяви излизането на новия си сингъл “Perfect”, към който има и текстово видео. Любимата, както на Ед, така и на феновете му, песен “Perfect” е модерна балада и още един пример за вечните разкази на трубадурите.

Това е четвъртият официален сингъл, който излиза от разбиващия рекорди трети студиен албум на изпълнителя, “÷” (Divide), и вече има над половин милиард слушания в онлайн платформите към момента.

Излезлият през март запис продължава силното си влияние като най-слушания и най-добре продавания албум във Великобритания на годината досега с над 2,2 милиона продажби само за 6 месеца.


В световен мащаб “÷” надмина 10 милиона продажби, като стана 84 пъти платинен и 10 пъти златен из целия свят. Освен това, миналата седмица “Shape of You” официално се превърна в най-слушаното парче, надминавайки “One Dance” на Drake.

26-годишният Шийран, който наскоро отнесе наградата за “Artist of the Year” на MTV VMA, е номиниран за 3 награди “Q Awards” тази година, включително за “Best Track”, “Best Solo” и “Best Act In The World Today” – церемонията по награждаване ще се проведе в Roundhouse в Лондон на 18-ти октомври.

Ед тръгва на турне, състоящо се от 19 дати, за което билетите вече са разпродадени. Началото е май/ юни 2018 и ще включва 4 нощи на стадион Уембли.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.