Неиздаваният преди сингъл на Roxette „Let Your Heart Dance With Me“, един от последните записи, вече излезе.

Благодарение на майсторските мелодии на автора на песни Пер Гесле, класическото шведско поп дуо Roxette винаги е имало изобилие от материал за избор между албумите си.

Много от тези останали песни са всъщност силни претенденти за истински хитове и качеството им ги е направило любими на феновете, появявайки се като допълнителен материал за сингли и компилации.


Такъв бе случаят до излизането на последния студиен албум на Roxette – ”Good Karma”, който през лятото на 2016 ни даде песни, които не бяха необходими за албума.

Една от тях е „Let Your Heart Dance With Me“, която най-сетне вижда бял свят благодарение на „Bag Of Trix“, великолепната колекция на Roxette от неиздаван материал, който ще се появи по-късно тази година.

„Исках да напиша класическа песен тип „пляскайте с ръце и тропайте с крака“ и ”Let Your Heart Dance With Me” се появи. Още от студиото вече я харесвах, но както обикновено, вече имахме много претенденти, които трябваше да чакат за втори шанс. И когато идеята за този проект се роди, беше като дар“, споделя Пер.

Гесле предаде ”Let Your Heart Dance With Me” на маестрото в миксирането Ronny Lahti, който преди две десетилетия даде на албума им ”Room Service” характерния поп блясък.

Сега резултатът е песен, която дава усещането за лято, слънце и оптимизъм – въпреки че е записана по време, когато Мари е в последните си дни като част от дуото Roxette, заради нарастващите здравословни проблеми, последвали лечението от рак преди няколко години.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *