„This Is How (We Want You To Get High)“ е първият нов сингъл от незабравимия Джордж Майкъл за последните 7 години. Неиздаваната до момента песен осигурява перфектен финал на предстоящия филм „Последната Коледа“, който тръгва в кината на 15 ноември. Седмица по-рано, на 8 ноември, излиза саундтрак албумът „Last Christmas“ с най-великите песни на легендарния музикант.

Джордж Майкъл остави на света едни от най-изключителните поп песни на всички времена, сред които и най-великата Коледна класика. Сега, 35 години след емблематичния сингъл “Last Christmas”, милионите фенове на Джордж по цял свят ще се насладят на още празнична музика от великия музикант.

Съавтор и копродуцент на “This Is How (We Want You to Get High)” е самият Джордж Майкъл с участието на дългогодишния си сътрудник Джеймс Джакман.


Приповдигнатото, фънки парче, което е на път да се превърне в класика, “This is How (We Want You to Get High)”, притежава съблазнителния стил и мелодия на Джордж Майкъл, които ще развълнуват верните му фенове и ще наелектрезират изцяло нова публика.

В текста, написан изцяло от Джордж, си личи, че той се ангажира с недъзите на обществото с характерната за него бленда от самоирония и изкривен хумор.

Работата по песента “This is How (We Want You to Get High)” започва в началото на 2012. В последствие парчето е разработено и записано по време на няколко сесии в Air Studios в Лондон, преди да бъдат добавени финалните щрихи в края на 2015 при финалните студийни записи на Джордж Майкъл.

Със зареждащата си вибрация и социално-осъзнато послание, “This is How (We Want You to Get High)” е идеалният завършек на новата романтична комедия на Universal Pictures – “Последната Коледа”. Филмът е вдъхновен от едноименния хит на Wham!, а саундтракът към него включва 3 сингъла на Wham! и 12 от най-великите песни от соловата кариера на Джордж Майкъл. Режисьорът на “Последната Коледа”, Пол Фейг (Bridesmaids, Mad Men), описва филма като “любовно писмо до Джордж”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *