Всички солови албуми на Стинг излизат, обединени в колекцията "The Complete Studio Collection". В петък бе световната премиера на изданието и в него влизат всички 12 албума на изпълнителя във формат винил.

За феновете, закупили оригиналната колекция „The Complete Studio Collection“, е създаден допълнителен пакет с винили, озаглавен „The Studio Collection: Volume II“. Записите на всички албуми в „The Complete Studio Collection“ и „The Studio Collection: Volume II“ са ремастерирани по модерна технология в легендарното студио Abbey Road Studios в Лондон за постигане на най-добро качество на звука.

„The Complete Studio Collection“ представя многообразието от авторски композиции на Стинг и аранжименти в различни стилове, както и талантa на изпълнителя да разказва истории. От вдъхновения от джаза албум „The Dream Of The Blue Turtles“ до изискания поп стил на албума „Nothing Like The Sun“.


От световноизвестния албум „Brand New Day“ през провокативната електроника в „Sacred Love“ и проучването на сложни класически форми в „Songs From The Labyrinth“, разширявайки се до величината и концепцията на „If On A Winter’s Night“ и развивайки се до жанрово разнообразния простор на „Symphonicities“, за да кулминира с триумфално завръщане към рока в албума „57th&9th“.

„The Complete Studio Collection“ показва всички аспекти на непрекъснато развиващата се и истински вдъхновяваща артистичност на Стинг.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.