Евтини самолетни билети

След поредицата от хитове през изминалата година, френският продуцент Feder се завръща с вълнуващо дебютно EP от 4 парчета, озаглавено “Breathe”, което излезе чрез Atlantic UK. Изданието следва досегашните парчета на изпълнителя “Lordly”, “Blind” и “Goodbye”, които събраха над 250 милиона слушания общо.

С разнообразната и динамична смесица, която отразява експертните продуцентски умения на Feder, EP-то започва със заглавния сингъл “Breathe”, мелодичен аранжимент с вълни от електронна музика в стил от 80-те. Докато парчето с тематика, свързана с Бомбай “Indian Summer” носи moombahton настроение, “Remember Your Name” е с богатите вокали на Timothy Auld и Ana Zimmer. Последната песен “Stay There” предлага мелодия, водеща към края на EP-то.

Роденият в Ница, Feder (истинско име Hadrien Federiconi), решава да се премести в Париж след като е повлиян от хаус и хип-хоп сцената, пробивайки с дебютното си парче от 2013 г. “Sixto”. Но оригиналният му сингъл “Goodbye” е песента, която го издига.


Оглавявайки класацията на iTunes в 28 страни, парчето “Goodbye” става номер едно и в класацията на Shazam в Европа и е 50-тото най-търсено в приложението за всички времена. Следващият сингъл “Blind” получава подобен успех, като се нарежда в топ 10 в 12 страни и си печели място в топ 5 във френската класация на Spotify.

Известен с ремиксите си, Feder има преработки на парчета на Дейвид Гета и Rudimental, както и изпълнения на международни фестивали като Tomorrowland. Той ще дебютира с нов енергичен концерт на 8-ми декември в Les Transmusicales de Rennes, Франция, преди датата в L’Olympia hall в Париж на 8-ми март, 2018 г.

С парчето “Lordly”, което има над 100 милиона слушания, от “Breathe” се очаква да последва примера и да добави към това, което изпълнителят е постигнал през последните 12 месеца. EP-то е резултат от силен проект за Feder, който предвижда музикалния пазар за 2018 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.