Хеви метъл бандата Iron Maiden ще зарадва феновете си с нов двоен албум на живо на 20 ноември. „Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City“ e записан по време на три напълно разпродадени концерта в Мексико сити през септември 2019 и съдържа 100-минутна класика от музиката на Maiden.

“Когато финалната част на турнето ни 2020 Legacy tour това лято трябваше да се отмени, заради пандемията от Ковид-19, цялата банда беше много разочарована и унила и знаем, че феновете ни чувстват същото. Наистина нямахме търпение да изнесем шоуто в дори повече страни и въпреки че имахме възможност да пренасрочим повечето от европейските си концерти за 2021, помислихме, че можем все пак да чуем записите от турнето досега и да видим дали ще можем да направим сувенир от категоричен албум на живо, на който всички навсякъде могат да се насладят“, споделя Стив Харис.

Много съм щастлив от резултатите, особено след като този сет лист съдържа песни, които никога не сме правили на CD на живо преди, като „For The Greater Good Of God“ и други по-стари песни, като „Where Eagles Dare“, „Flight Of Icarus“, „The Clansman“ и „Sign Of The Cross“, които не са включвани в сетовете ни на живо от много години„.


Никога не сме издавали албум на живо от Мексико преди и мисля, че този запис е справедлив с отдадеността и радостта на нашите мексикански фенове, които винаги ни посрещат фантастично, където и да свирим там.”

Албумът „Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City“ ще бъде наличен в следните формати: Digipak 2CD, Deluxe hardcase book 2CD, Triple black heavyweight vinyl, Limited edition heavyweight 180g Mexican Flag triple coloured vinyl, Digital (streaming and download).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *