Френската звезда Имани идва за първия си концерт в България на 14 май в Sofia Live Club, по покана на Art Studio.

Дебютният албум на чаровната певица, „The Shape of a Broken Heart” излиза през 2011 г., съдържа 12 песни и достига платинен статус във Франция, Гърция и тройно платинен в Полша.

Популярността ѝ в България не закъснява и днес тя е един от най-звучащите в българския ефир артисти, а успешният ремикс на „Don’t Be So Shy“ и „You’ll Never know” , могат да се чуят във всички клубове и дискотеки.


Родена във Франция, Nadia Mladjao, по-известна с псевдонима Имани (което в превод от суахили означава „вяра“) в ученическите си години е била атлет и се е състезавала в дисциплината “висок скок”. След спорта прави успешна кариера като модел в агенция Ford Models Europe. По-късно заминава за Щатите, където прекарва 6 години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика.

В съботната майска вечер, Имани ще се качи на сцената на Sofia Live Club в 22 ч. с 8-членен бенд и ще изпълни, както най-големите си хитове, така и песни от чисто новия ѝ албум, който се очаква да излезе през 2016-та.

Билети за събитието на цена от 60 лева могат да бъдат закупени от 29.02.2016 г. (понеделник) в мрежата на Ticketportal и партньорските каси: Office 1, Пикадили, Книжарници Booktrading, ОМV и билетния център на НДК.

Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.