Евтини самолетни билети

Imagine Dragons направиха песен за предстоящ анимационен филм на Disney. Групата, носител на Grammy, записа парчето „Zero“ за лентата „Ралф разбива интернета“.

В анимацията някогашният злодей с голямо сърце Ралф трябва да се справя с актуализираните отношения между него и приятелката му Ванилъпи. Според вокалиста на Imagine Dragons Дан Рейнолдс, емоционалните теми на филма намират отражение в „Zero“.

Рейнолдс споделя: „Ралф разбива интернета“ е много подходящ за времената ни филм, разглеждайки темата за проблемите с идентичността и самотата, характерни за интернет поколението. Вътрешната борба на Ралф да приеме себе си наистина резонира с нас и песента говори за това“.


Режисьорът Рич Муур добавя: „Това е смел избор за финална песен, защото е за някой, който се чувства като пълна нула, за някой, който не се е чувствал достоен, някой, който е позволил цялото усещане за собственото му „аз“ да лежи на едно-единствено приятелство. И когато това приятелство е заплашено, има много несигурност“. От своя страна ко-режисьорът Фил Джонстън коментира: „Ние съпреживяваме това чувство, но песента ни казва, че не сме сами. Imagine Dragons уцелват темата на филма по начин, който ни кара да танцуваме“.

Рейнолдс споделя още: „Песента в известна степен е дихотомна – на места с тежък текст, но с доста оптимистично звучащ акомпанимент. Резултатът е сладко-горчив, което ни се стори подходящо предвид сложността на Ралф като герой“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.