Носителите на Grammy Imagine Dragons представят своя трети студиен албум, озаглавен "Evolve". В петък беше световната премиера на изданието, а форматите са стандартно CD, делукс CD и винил.

Пилотният сингъл „Believer“ пресъздава емоционалната динамика в албума. С дръзки вокали и хип-хоп ритми парчето внушава вяра, че нещастните моменти в живота ни правят по-силни. През последните осем години музикантите преживяват трудни моменти и споделят, че именно те са им помогнали да се развият. Така се ражда и заглавието на албума – „Evolve“ („Развитие“). Официалното видео към „Believer“ е гледано над 103 млн. пъти в канала на бандата в YouTube.


Музикантите внимателно подбират инструментите за аранжимента на всяка една от песните, за да предадат емоцията си на своите фенове. За „Evolve“ Imagine Dragons се колаборират с шведските продуценти Mattman & Robin и Joel Little (работил с Лорд за албума „Pure Heroine“). Въпреки минималистичния подход към албума, Imagine Dragons постигат богата сложност, вдъхновена от периода на презареждане на бандата.

Вторият сингъл „Thunder“ е комбинация от величествени хармонии и изкривени вокални ефекти и разказва за миналото на вокалиста Дан Рейнолдс и моментите, когато музиката е била единственото му бягство. В този момент сякаш пътят му е озарен от светкавица и го довежда дотук, където той прави това, което обича и обикаля света с музиката си. Официалното видео към сингъла е гледано над 47 млн. пъти в официалния канал на Imagine Dragons в YouTube.

Албумът включва и любовни парчета с деликатни китарни тонове и нежни вокали.

Снимка: Анимато Мюзик/ Univeral Music Group
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.