Една от най-обичаните световни музикални банди, Hurts, ще бъде хедлайнер на третото издание на фестивала Sea Dance Festival. Групата ще включи събитието в мащабното си световно турне по повод чисто новия си албум – "Surrender".

Впечатляващият успех на поп дуото Theo Hutchcraft и Adam Anderson ги доведе до сцените на най-големите европейски и световни фестивали, милиони продадени албуми и сингли, както и напълно разпродадени дати за световното им турне.

Под звездното небе на красивия бряг на Адриатическо море публиката ще има изключителната възможност да чуе на живо най-новите хитове на бандата – „Some Kind of Heaven“ и „Lights“, както и фестивалните химни: „Wonderful Life“, „Stay“, „Miracle“ „Illuminated“, „Sunday“.


Последният им студиен албум, Surrender, е продуциран от Jonas Quant и легендарния Stuart Price – любимец на Madonna, The Killers, Pet Shop Boys, както и от известния американски продуцент Ariel Rechstaid, чийто подпис стои под работата на изпълнители като: Adele, Usher, Haim, Vampire Weekend, Major Lazer и много други.

Албумът e със съвременно звучене и е вдъхновен от различни житейски събития и емоции, с които Тео и Адам са се сблъсквали на различни места, включително швейцарския град Montreux и легендарното студио, в което са работили звезди като: David Bowie, The Rolling Stones, Iggy Pop и други. Части от албума са били записани и в Ибиса, Лос Анджелес и Ню Йорк.

Историята на дуото от Манчестър е наистина невероятна – двамата прекрасни и талантливи музиканти се срещат случайно и по доста необичаен начин за отрицателно време решават да обединят сили и да започнат да създават музика заедно.

Тяхната световна слава идва с дебютния им албум „Happiness“, който си прокара път в листите на топ 10 на албумите в 15 страни по света, като стана и най-бързо продаваният дебютен албум на великобританска банда през 2010 г., след което се позиционира на 4-то място в класацията за албуми на Великобритания.

Първото видео на групата за сингъла и планетарния мегахит „Wonderful Life“, автобиографичен за членовете на групата, е записано в черно и бяло само за 20 паунда, които по-късно са дадени на танцьора във видеото като възнаграждение.

Една година и 2 милиона гледания по-късно, включително безброй интервюта за много от водещите световни медии, членовете на групата записват нов видеоклип към „Stay“ на Ибиса. Видеото е било нещото, за което момчетата винаги са си мечтали, и много скоро чуква над 30 милиона гледания!

Този сингъл е и фаворитът на Кайли Миноуг, която също участва в албума в парчето „Devotion“. Поредицата от успехи продължава и след представяне на втория им албум Exile, от който са парчетата: „Miracle“, „Blind“, „Somebody to Die for“ и много други.

Тази година Exit Festival ще се проведе от 7 до 10 юли на Петроварадинската крепост, след което Exit Adventure се премества на Адриатическо море за третото издание Sea Dance Festival от 14 до 16 юли.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.