Новият албум на Р!nk , озаглавен "Hurts 2B Human" дебютира на #1 място в класацията за продажби на албуми на Billboard - "Billboard 200". Това е третият албум в кариерата на певицата, който
дебютира на първото място в премиерната си седмица.

„Hurts 2B Human“ е на върха в чартовете на още осем държави – Великобритания, Австралия, Швейцария, Ирландия, Белгия, Нова Зеландия, Канада и Холандия. В топ 10 дебютира в премиерната седмица в чартовете на Германия, Франция, Норвегия, Австрия и Финландия. Първият сингъл от албумa – “Walk Me Home”, е в топ 5 на глобалния радио Hot AC чарт!

Световното турне на звездата „Beautiful Trauma World Tour“ е турнето с най-високи приходи в САЩ за месец март с продадени над един милион билети в Америка и повече от три милиона по целия свят.


Преди премиерата на албума, певицата издаде четири официални сингъла: „Walk Me Home“, „Hustle“, „Can We Pretend“ и едноименният „Hurts 2B Human“с участието на ар енд би звездата Khalid.

В „Hurts 2B Human“ участват гост музикантите Khalid, Chris Stapleton, Cash Cash и Wrabel. Пилотният сингъл от проекта, “Walk Me Home”, има до момента над 50 милиона стрийминга глобално и остава в Топ 10 чарта на iTunes в САЩ.

Впечатляващото видео към сингъла, е дело на режисьора на филмовия хит „The Greatest Showman“ – Michael Gracey и Stuart Bowen. Видеото има над 20 милиона гледания до момента.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.