Младата британска певица и текстописка Jasmine Thompson има таланта с прекрасния си глас да облича песните си с много емоция. Това видяхме в песента “Ain’t Nobody” с Felix Jaehn и хита на Robin Schulz “Sun Goes Down”.

Сега тя обединява сили с френския DJ и продуцент Hugel, изключително успешен в създаването на вълнуващи парчета, изпълнени с настроение. Ако не сте запознати с творчеството му, пуснете си последния му хит “Coming Home”, или който и да е от ремиксите му на песни на David Guetta, The Avener, Thomas Jack, Feder или Robin Schulz.

Може да започнете и от най-новата “Where We Belong” – впечатляващата му работа с Jasmine Thompson. Песента включва енергично пиано, жизнерадостни тонове и лятно хаус звучене, допълнено от нежния красив глас на Jasmine. “Where We Belong” разказва за края на прекрасна връзка и обсебващото желание да се върнеш към познатите емоции, което идва след края.


“I need you by my side, you make me come alive. Don’t give up, I’m holding on”.

Jasmine Thompson и Hugel се включиха в разпродаденото европейско турне на Robin Schulz като специални гости, което задълбочи приятелството им. А сега, общото им парче “Where We Belong” е още едно нещо, сближаващо ги.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.