Наскоро Honne & Izzy Bisu обявиха, че работят по общо парче. “Someone That Loves You” излиза през Atlantic Records.

Песента следва последното парче на Honne “Gone Are The Days”, което присъства в плейлистата на BBC Radio 1, а бандата може също да се похвали с разпродадено турне в Щатите и Европа (с участия на Electric Brixton в London, Bowery Ballroom в New York и SXSW), както и достигането на 20 милиона преслушвания в Spotify.

“Someone That Loves You” е с разпалващо електро-соул звучене, изпълнено от две от най-ярко изгряващите звезди за 2016 до момента. Дълго време изпълнителите се възхищават на музиката, по която работят и се свързват чрез Twitter.


Скоро след това започват да планират обща песен, която по думите на Honne e „главно за забранена любовна история, разгледана и от двете страни”. С микс от мъжки и женски вокали “Someone That Loves You” е сингъл, който обещава да стане един от хитовете на сезона.

Увереното и свежо звучене е като втора природа за дуото Honne, чийто универсални и позитивни погледи над любовта в 21 век бързо им спечели фенове по цял свят. Певецът Andy и мултиинструменталистът James се обединяват заради повдигащото звучене на песните си, първоначално южно английско, после наподобяващо west-coast ритъма, казвайки че са били ужасни сами.

Общата им страст към японското изкуство също ги сближава. По време на среднощно гледане на “Lost In Translation” им става ясно, че партньорството им би довело само до хубави случки и за двамата. След като James попада на Honne, което от японски се превежда като „истински чувства”, момчетата са сигурни, че това е тяхното име.

Момчетата за много кратко време намират собствения си стил и разпродават концерти по цял свят, събират милиони преслушвания в платформите за споделяне на музика и с премиерата на “Someone That Loves You” feat. Izzy Bisu, двамата сглобяват дългоочаквания си дебютен албум.

Записът се очаква да излезе по-късно тази година и от Honne ни обещават да чуем преплетено в музиката им изразяването на чувства по начин, който ни липсва в дигиталната ера.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.