Honne изненадват феновете си с новото си парче “Just Dance”, първа нова песен след издаването на миналогодишния успешен дебютен албум на дуото “Warm On A Cold Night”. В момента групата работи здраво по втория си запис, който очакваме през Atlantic Records, и за кратко ще се откъсне от студиото за серия от фестивални участия по света от Melt, Benicassim, Lollapalooza и Summer Sonic до Secret Garden Party в Обединеното кралство.

„Just Dance“ е вълнуващо изпитание за нестихващата креативност на Honne, една от малкото банди, които успяват да създадат собствено звучене, което незабавно се разпознава, но същевременно опитващи се непрестанно да представят нещо ново и свежо. Смесвайки нюансите на R&B, хип-хоп и соул с любовта си към диското и хаус елементите, “Just Dance” ни напомня кои точно са Honne и ни дава да надникнем в това какви биха могли да бъдат.


„Just Dance“ в крайна сметка e песен за падането на задръжките, създадена от автор на песни и продуцент, които често улавят точно какво е да се чувстваш подтиснат. Дебютният албум на Honne, „Warm On A Cold Night“ натрупа огромно количество почитатели по света, представяйки позитивни портрети на романтиката от двадесет и първи век. От разпродаденото им участие в The Roundhouse в Лондон до феновете им в цяла Европа, Азия (албумът е двойно платинен в Корея), САЩ (където групата се качи на сцената на Coachella съвсем скоро) и милиони преслушвания, Honne продължават да пишат историята си, работейки усърдно по втория си албум.

„Последните години са много вълнуващи и интензивни, откакто пуснахме първия си сингъл през 2014“, споделиха Honne. „Изключително щастливи сме от това, че имаме възможността да обиколим света и да свирим за феновете си, дори да са далеч. Това ни вдъхновява да продължаваме да израстваме и да развиваме звученето си.“

Не е сигурно накъде ще поеме дуото, но “Just Dance” със сигурност ни подканва със себе си.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.