Многократно награждаваният с Grammy певец, текстописец, продуцент, режисьор, музикант Бруно Марс за пореден път завладява ефира с новия си оглавяващ класациите сингъл “That’s What I Like”.

Второто парче от платинения трети албум на Марс “24K Magic” миналата седмица се изкачи до върха на класациите Adult R&B и Urban AС, след като оглави Rhythmic, Urban Mainstream и CHR/Top 40.

Сингълът, който преди това достигна до 1 място в Billboard Hot 100, е седмото парче на изпълнителя, оглавило основната класация на Billboard, и вече е сертифициран с тройна платина от RIAA с продажби и прослушвания над 3 милиона.

Огромният успех на “That’s What I Like” затвърждава позицията на Бруно Марс на една от най-големите звезди в историята на класациите. В момента е наравно с Ъшър в статистиката за солов певец с най-много песни, оглавили Radio Songs.

Освен това, Бруно е един от малкото артисти, написали и продуцирали всички свои сингли, достигнали до върха на класациите. Всеки от трите му студийни албума е съдържал песен, оглавила Hot 100. Със седем сингъла, постигнали това, Марс е на върха на класацията за певци с най-много Hot 100 хитове за последното десетилетие. Бруно Марс е и най-бързо издалия 5 оглавили класацията сингли, след Елвис Пресли.

Сякаш успеха на “That’s What I Like” в класациите не е достатъчен, официалното видео към песента, режисирано от самия Бруно Марс, продължава да владее YouTube, като до момента има над 658 милиона преглеждания в официалния канал на изпълнителя в платформата за видео споделяне.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *