Новият албум на певицата Гуен Стефани - „This Is What the Truth Feels Like”, ще дебютира на първото място в класацията Billboard 200 за продажби в САЩ, съобщи сайтът на медията.

Това е първото подобно солово постижение на Стефани, която е и вокалист на популярната ска и поп група No Doubt, и то идва при третия ѝ самостоятелен албум.

„This Is What the Truth Feels Like” беше издаден на 18 март и е първата тава на Гуен Стефани след „The Sweet Escape”, дебютирал под номер 3 в същата класация през 2006 година. Новият албум е подкрепен от сингъла “Make Me Like You”.


Силният старт на компилацията присъединява Стефани към престижен клуб на артисти като Ерик Клептън, членовете на Beatles, Лорин Хил, Джордж Майкъл, Джанис Джоплин, Бионсе, Джъстин Тимбърлейк, Пол Саймън, Еминем и други музикални легенди.

Изброените са успявали да оглавят Billboard 200 като част от група, а в последствие и като самостоятелни артисти. Обновеният седмичен чарт ще бъде обявен утре. Класацията отчита традиционните продажби на албуми, както и слушанията в интернет.

Номер 2 е риалити звездата Джордан Смит и неговият „Something Beautiful”. Риана и последната ѝ тава „Anti” слизат от 1-вото до 3-тото място, а Адел и хитовият „25” отиват от 2 на 4-то в класацията за продажби. Същият е спадат и на Джъстин Бийбър и последния му албум „Purpose”, които от 3-то отиват на 5-то място по продажби.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.