Евтини самолетни билети

Компилацията с най-големите хитове на The Eagles – "Their Greatest Hits 1971-1975" надмина "Thriller" на Майкъл Джексън като най-продаван албум в САЩ в новата класация на Американската асоциация на звукозаписната индустрия (RIAA).

RIAA заяви, че компилацията от първите четири албума на кънтри-рок групата, вече е с продажби от 38 милиона бройки, задминавайки „Thriller“ с 33 милиона.

Компилацията дълго време заема първото място в продажбите на албуми в САЩ, но през 2009 г. бе изпреварена от „Thriller“. След новината за смъртта на Джексън продажбите на албума рязко скочиха.


„Hotel California“, албумът на The Eagles от 1976 г. с хит сингъла със същото име, се нарежда на трето място с 26 милиона продадени бройки.

„Ние сме благодарни на нашите семейства, на нашите мениджъри, на хората от асоциацията и най-вече на верните си фенове, които останаха с нас през 46-те години на върхове и спадове“, каза 71-годишният фронтмен и съосновател на The Eagles Дон Хенли в изявление за Rolling Stone.

След смъртта на съоснователя на The Eagles Глен Фрей през 2016 г. на 67-годишна възраст, бандата се преструктурира и поднови участията си през следващата година. Предстоят ѝ поредица от концерти в САЩ през септември.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.