Чисто новото парче “Sleeping Powder” на Gorillaz, създадено и записано от вокалиста на бандата 2D едва преди две седмици, вече е достъпно във всички дигитални платформи.

Записана преди две седмици, песента беше открита от феновете в четвъртък, скрита зад купчина книги в спалнята на 2D в приложението-къща на Gorillaz, където живее с Murdoc Niccals, Russel Hobbs и Noodle, и бързо набра популярност.

Придружаващото филмче към “Sleeping Powder” е заснето и режисирано от Gorillaz и показва музиканта на познатото му пиано, наслаждаващ се на захарна близалка, след като е изял прекалено много от любимите си мини пържени донати, които „миришат сякаш раят е на земята”, преди песента да дебютира на Demon Dayz Festival в Dreamland Margate в събота.


„Щастливият апокалипсис”, който беше Demon Dayz – еднодневният фестивал, воден от създателите на Gorillaz Деймън Олбърн и Джейми Хюлет „превзе увеселителния парк с карнавалното си настроение и страхотни изпълнения” (думи на The Guardian).

Събитието беше оглавено от Gorillaz, които се завърнаха на сцената в подкрепа на суперуспешния си нов албум “Humanz”. Demon Dayz беше разпродаден за минути, а на трите сцени се качиха Kano, Vince Staples, Danny Brown, Popcaan, Little Simz, Kali Uchis и Kilo Kish.

„Изключително весело… вечер, по време на която креативността на Albarn и способността му да споделя сцената горяха.” – NME
„Оптимистична, жизнерадостна атмосфера… Олбърн представи звезден спектакъл със звездни изпълнения.” – The Independent.

По-късно тази година Gorillaz ще се завърнат в Обединеното кралство за още концерти от Humanz Tour.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.