Gorillaz пристигат на екран близо до вас със “Song Machine”, анимационен музикален проект от 2D, Murdoc, Noodle и Russel, който ще съдържа нови епизоди, направо горещи от студиото, докато се случват.

Сезон 1 на “Song Machine” разкрива как към Gorillaz се присъединяват вълнуващи и все още необявени колаборатори, които ще записват на живо в Kong Studios заедно с най-успешната виртуална банда на света. Камерите ще записват 24/7, четвъртата стена е съборена, чайникът е включен, хаосът е реален, вратата е отворена… Какво следва? Останете на линия.

Фронтменът на бандата Gorillaz – 2D, споделя: “Здравейте всички, които четете тези думи. Ще бъда кратък, защото веднъж, когато кажеш нещо, не можеш да го върнеш обратно и думите съществуват във Вселената завинаги, както Tupperware.”


“Song Machine” е най-новата концепция от една от най-иновативните банди в света, като Gorillaz чупят парадигмата за пореден път. В директна опозиция на традиционния цикъл при записване на сингъл/албум, групата отново е неконвенционална по техния собствен начин като спонтанно ще ни доставят епизодъ през годината. Първата песен от Kong е “Momentary Bliss”, която показва Gorillaz в съюз със slowthai и Slaves за един блестящ старт на 2020.

Всеки епизод на “Song Machine” ще бъде придружаван от Machine Bitez – малки разговори-хапки между анимационните членове на групата и колабораторите от реалния живот.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *