„Aries“ е третият епизод на проекта Song Machine от Gorillaz. С участие на легендарния Питър Хук (бас) и алтернатив поп изпълнителя и продуцент Georgia на барабани, в „Aries“ нашите виртуални герои улавят доста от настоящото настроение с възвисяващо се потвърждение на човешките връзки.

За последно видяхме 2D, Noodle и Russel, когато те посетиха Lake Como чрез Kong Studios portal, докато случайно (или не) оставиха члена на Murdoc. „Aries“ сега продължава с Murdoc, канейки дългогодишния член на бандата и съперник 2D на пътуване за прекарване на качествено време с приятелюврага, с малко серум на истината в ръката за из път…

В съобщение от миналата седмица бандата увери феновете, че Song Machine продължава… И сега те канят дръзките и смелите да избягат нереалността на карантината и „да изчезнат с Gorillaz“, когато Murdoc, 2D, Noodle и Russel, привлечени към различни локации по света, изпращат редовни рапорти от прекрасните реални ограничения на виртуалната изолация.


И G Club е новото място за срещи на бандата, където социалната дистанция не е приложима.

Gorillaz отново разбиват парадигмата и нарушават конвенцията с техните подли методи със Song Machine, най-новата концепция от една от най-иновативните банди наоколо.

Song Machine е карикатурна музикална измишльотина, която пуска чисто нови епизоди от студиото, както и когато се случват – ще покажат как към Gorillaz се присъединява вълнуващ и постоянно развиващ се списък от все още несъобщени колаборатори, заснети на живо в Kong Studios, успоредно с най-успешната виртуална банда на планетата*.

Камерите работят 24/7, четвъртата стена е разрушена, чайникът кипи, хаосът е истински, вратата е отворена… Какво следва нататък? Следете, за да разберете.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *