На стадиона в Минеаполис ще се състои концерт в памет на големия певец Принс. Продажбите на билетите ще започнат от следващия месец, а имената на участниците ще станат известни много скоро.

„Радваме се, че ще можем да съберем, за да почетем Принс и неговото наследство. За целта няма по-добро място от неговия роден град Минеаполис“, заявиха представители на семейството на певеца.

Само преди месец мениджърите на певецът, които имат право да се разпореждат с неиздаваната му музика, обещаха да публикуват нечувани досега записи на изпълнителя, които да бъдат включени в театрална постановка или в шоу на Cirque du Soleil.


Преди това дойде и новината, че управата на имението на Принс „Пейсли парк“ обмислят да превърнат имота в място за туристически посещения от рода на „Грейсленд“ на Елвис Пресли. Докато бе жив Принс често организираше партита в „Пейсли парк“.

Принс, чието пълно име е Принс Роджърс Нелсън, почина на 21 април на възраст от 57 години. Той беше открит в безсъзнание в един от асансьорите на своето имение „Пейсли парк“ в щата Минесота. Въпреки оказаната му първа помощ той бе обявен за мъртъв минути по-късно.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.