„11:11“, новият албум на суперзвездата на латино музиката Малума е сред най-успешните проекти на годината до момента.

Заедно с премиерата на „11:11“ стартира и световното турне на певеца в Латинска Америка с концерт в Мексико, а месец по-късно започва и европейската обиколка на звездата. В турнето е включена и страната ни като Малума ще изнесе първия си концерт в България на 10 юли в Арена Армеец (гр. София).

В подкрепа на новия албум и турнето, документален филм за живота и кариерата на Малума излезе в официалния канал на артиста в YouTube. Филмът проследява всички етапи в кариерата на певеца: от първите професионални стъпки на сцената до статуса му на супер звезда, бекстейдж кадри, моменти от личния му живот, редица интервюта както с него, така и с част от екипа му.


„11:11“, който е четвъртият студиен албум на Малума, стана #1 в официалната класация на Испания за продажба на физически носители и зае 5-то място в стрийминг чарта на страната; „11:11“ оглави класациите на Колумбия, Мексико и Аржентина; албумът дебютира на #2 в Швейцария и в Топ 5 на редица европейски страни.

В дигиталните платформи песните от „11:11“ са абсолютен феномен с над 1.5 милиарда стрийминга в световен мащаб. Албумът генерира средно по 98 милиона слушания седмично.

Песните от албума са включени в над 1320 плейлисти в платформите за стрийминг.

„11:11“ е вече с двойно платинен статус в САЩ, платинен в Колумбия и златен в Мексико.

Малума е сред 50-те най-слушани артисти в Spotify глобално и заема 14-то място в класацията на YouTube за най-гледани изпълнители.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.