Диджеите Gino Manzotti и MAXX представят своя прочит на лятна арабска история, с новия си трак “Arabian Story”. Музиката и текстът на песента са дело на Boier Bibescu и Gino Manzotti от DJ Project, а вокалите изпълнява известен американски артист. Клубното парче черпи вдъхновение от арабските ритми, примесени с модерно звучене.

3 дни в Дубай. Толкова време е нужно на Gino и MAXX, за да заснемат екзотичното видео към „Arabian Story”. Режисиран от Alex Ceausu, видеоклипът съдържа всички нужни съставки за организирането на незабравимо арабско приключение – горещо сафари, безкрайна пустиня, свежи палмови дървета и красиви плажове.

Gino Manzotti и MAXX, още познати като DJ Project, са диджеите, маркирали румънската музикална индустрия през годините. След хиляди часове прекарани в записи в студиото, 21 издадени парчета, 6 от които застанали на #1 в национални чартове, 8 колаборации с 4 различни изпълнителки, дълги периоди, прекарани в турнета и концерти в 8 различни държави и милиони пропътувани километри, DJ Project се превръщат в истински символ за съвременната румънска денс музика.



Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *