Трима от най-привлекателните мъже на световната музикална сцена – Гари Барлоу (Take That), Майкъл Бубле и Себастиан Ятра, обединяват талантите си в общ проект.

Парчето „Elita” е пилотният сингъл от предстоящия солов албум на Гари – „Music Played By Humans“, който ще излезе на 27 ноември. Това е първият самостоятелен проект на изпълнителя от 2013 г. и двойноплатиненото му постижение със „Since I Saw You Last”.

“Elita” е песен, посветена на силата на жените. С танцувално и енергично поп-латино звучене, „Elita” събира за първи път три големи имена от света на съвременната музика и отличителните им вокали с лекота зазвучават в унисон.


Първите идеи за проекта се раждат през ноември 2019 г. “Първоначално бяхме само двамата с Майкъл”, споделя Гари, “но после той каза, че познава невероятен талант, който ще пасне перфектно на парчето. Говорихме цял час по телефона и когато Себастиан ни изпрати неговата партия, бяхме удивени. Той има страхотна харизма, звучеше толкова автентично.”

Никога не съм си представял поп песен с нас тримата заедно.Смятам, че се получи готин проект, който обединява различните ни култури и музикални стилове. Песента е вълнуваща, секси, вдъхновяваща”, разказва Майкъл.

Още не мога да осъзная, че имам песен с Гари Барлоу и Майкъл Болтън”, коментира Себастиан. “Направихме всичко от разстояние, а се чувствам така, сякаш се познаваме от 3 живота.Тези момчета са чиста форма сърце и талант. Радвам се, че мога да се уча от тях, да черпя от техния пример и приятелство. Надяваме се, че и вие ще се влюбите в „Elita”!”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *