Международно утвърденото дуо Galantis и хитовият екип Ship Wrek обединиха сили с изпълнителя-автор на песни-продуцент Pink Sweat$ за сензационния нов колаборативен сингъл “Only A Fool”. Енергичният трак събира заедно копринени соул вокали с „бълбукащ“ бийт, които перфектно известяват за предстоящите летни месеци.

“Правехме непрекъснато музика в студиото по време на карантината и се радвахме да работим с нашите колеги от лейбъла Pink Sweat$ и Ship Wrek по този трак. Забавна колаборация е, която носи добро настроение в странно време”, споделят Galantis.

“Има нещо много специално в този запис, което просто се усеща на място – миксът между R&B и хаус музика е нещо, което не бяхме изследвали досега и направихме всичко възможно да се убедим, че е перфектен“, допълват Ship Wrek.


“Only A Fool” маркира третото издание от Galantis за последните месеци, следвайки интроспективния колаборативен сингъл “The Lake” с Wrabel и техния принос към саундтрака на „SCOOB! The Album“ – “I Fly” с Faouzia. Миналия февруари дуото също обедини сили с WaveXR за трансформирането на истински аватари за специален виртуален риалити концерт на живо. Изпълнението, което беше излъчено отново миналия месец като част от OneWave Benefit Concert Series в полза на MusiCares и AdCouncil, насъбра над 1 милион гледания.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.