С новото си официално видео към сингъла “Bones”, в който участват OneRepublic, шведското дуо Galantis ни канят да се впуснем в Bones Park – един фантастичен свят, в който телата се превръщат в скелети.

“Bones” започва акустично и прераства в истинския стил на Galantis. Последният сингъл на номинираното за награда Grammy дуо следва успеха на записите “San Francisco” (feat. Sofia Carson), “Emoji”,“Satisfied” (feat. MAX) и „Spaceship” (feat. Uffie).

Познати с незабравимите си изпълнения на живо Christian Karlsson (Bloodshy & Avant и Miike Snow) и Linus Eklöw (Style of Eye) ще обиколят света и през 2019-та. Предстоят им фестивални участия и концерти, включително в Shrine Expo Hall в Лос Анджелис на 18 октомври. Билетите за концерта ще бъдат в продажба от 25 април.


На 26 април пък Galantis ще пуснат ремикс колекция към сингъла “Bones”, в която ще бъдат включени нови версии, както от самите изпълнители (тяхната Galantis & shndō VIP Mix версия), така и от имена като Hook N Sling, Steff da Campo, B-Sights, eSQUIRE, and Lodato.

В допълнение, дебютният албум “Pharmacy”достигна номер 1 в класацията на Billboard Dance, и влезе в Top 10 класациите за албуми в 23 държави, а песните “Peanut Butter Jelly”и “Runaway (U&I)” се превърнаха в хитове, последната от които получи златен сертификат от RIAA в седем държави и бе номинирана за Grammy в категориите Best Dance Recording и Best Remixed Recording, за ремикса на Kaskade.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.