Galantis започват 2019 година със свежи сили, след двата разпродадени мащабни новогодишни концерта в известната зала Aragon Ballroom, Чикаго. Шведското дуо открива годината с новия си сингъл “Bones”, в който си партнира не с друг, а именно с номинираните за Grammy OneRepublic.

Записът започва акустично, след което ни изстрелва в галактиката на Galantis, a гласът на Райън Тедър пасва идеално. Едно е сигурно, “Bones” е орисан да стане хит и ще му се насладят както феновете на OneRepublic, така и тези на Galantis. Докато слушаме записа, чуваме част от текста “I feel it in my bones” и знаем, че не лъжат.


“Bones” е първата хапка от наситената със събития предстояща година за Galantis. Дуото ни праща в космоса с поредицата от скорошни хитове, като последният “San Francisco” (feat. Sofia Carson) все още набира скорост, заедно с “Emoji”, който излезе през ноември 2018-та.

И двата официални видеоклипа към тях вече имат по над 5 милиона гледания в YouTube. Известни с брилянтните си изпълнения на живо, Christian Karlsson (Bloodshy & Avant и Miike Snow) и Linus Eklöw (Style of Eye) вече обявиха и някои от датите за световното си турне през тази година, като очакваме да добавят още към списъка.

“The Aviary” на Galantis влезе в топ 10 на класациите за албум в 23 държави и спечели одобрението на критиката. За записа The New Yorker заявиха „Galantis изпращат публиката на високо с гигантските си мелодии”, а NYLON споделиха развълнувани „Всичко, което Galantis докоснат, се превръща в злато”.

В допълнение, дебютният албум “Pharmacy” достигна номер 1 в класацията на Billboard Dance, песните “Peanut Butter Jelly” и “Runaway (U&I)” се превърнаха в хитове, последната от които получи златен сертификат от RIAA в седем държави и бе номинирана за Grammy в категориите Best Dance Recording и Best Remixed Recording, за ремикса на Kaskade.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.