За да отпразнуват края на седмицата, в петък (29 април) Jason Derulo и Flo Rida пуснаха видеото към свежото си, лятно парче “Hello Friday”!

На фона на палми и слънце ланците им светят, а двамата изпълнители танцуват с настроение, подходящо за залязващото слънце в Маями зад тях. Минават през T.G.I. Friday’s, забавляват се във водата и организират плажно парти с неизменните червени чаши, огън и красиви жени.

Jason Derulo и Flo Rida сякаш винаги завладяват класациите поотделно с всеки следващ проект. Но “Hello Friday” вече следва индивидуалните им успехи! Два месеца преди разгара на лятото, видеото ни изпраща в най-очакваната ситуация за сезона. Желанието да сме на плажа под звездите се увеличава, слушайки тази гореща колаборация.


Електронното, енергично и свежо звучене на парчето и гласа на Jason Derulo в припевите са формула за заразително парче. Куплетите на Flo Rida са ритмични и пренасят доброто настроение, идващо с мисълта за края на седмицата. “Hello Friday” съдържа всичко, което му e нужно да превземе клубовете и летните партита!

Очертава се “Hello Friday” да следва невероятните успехи на “My House”, станала номер 4 в Billboard Hot 100. Flo Rida участва на наградите на Radio Disney на 1 май, а сега се връща в студиото си, за да завърши петия си студиен запис.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.