Познати с честото издаване на записи, които имат тенденцията да палят пожари на дансинга и в глобалните поп класации, Filatov & Karas изглежда правят това отново, издавайки безспорен хит, който предизвиква желание за танци и съдържа „сладки“ електронни ефекти и реномирания британски изпълнител Ричард Джъдж.

Filatov & Karas се доказаха като едни от най-стабилните издатели на незабравими мелодии. Преди пет години те достигнаха забележителен успех с ремикса на „Don’t Be So Shy“ от френската изпълнителка Имани – тяхната версия се превърна в глобален хит, стигайки #1 в 28 държави и стотици милиони слушания досега. 

Московското дуо винаги е оправдавало репутацията си, доставяйки на сцената ударни мелодии, които поставят моста между жанровете синтпоп, дийп хаус и различни електронни елементи. Уникално звучене, което не само им донесе разпознаваемост по света, но и слава в родната им страна. 


Новият трак „All Night“ е истински заразителен и запомнящ се хит, изграден около съблазнителните вокали на Ричард Джъдж, подкрепени от електронни тонове, динамични ритми и стабилен дийп хаус бийт. Записът достига връхната си точка с припев, който показва как вокалните линии на Джъдж биват превзети от звукови ефекти, вместени в мелодични наслади, от които блика класически поп, както и най-доброто от вокалната хаус музика.

Публиката със сигурност ще почувства този трак, тъй като „All Night“ представя Filatov & Karas във върхова фирма. Той е празник на случващото се вечерта, но и на старанието да се получи перфектен поп хит. С двама специалисти на борда и умелото звучене на Ричард Джъдж, сингълът е много вероятно да се превърне в любимата ви песен тази година.

Ричард Джъдж споделя : Това е песен за свързването. Понякога е неоспоримо, почти необяснимо. Без значение колко много се опитваш да се бориш. Писана в Лондон и с вдъхнат живот в Москва. Удоволствие е да се работи по този запис с тези момчета Filatov & Karas.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *