Платиненият френски продуцент Feder е готов да ни представи новия си проект “Lordly”, в който участие взима онлайн феноменът Alex Aiono.

Награден с титлата Spotify Spotlight Artist за 2016 в родната му Франция, Feder събира над 105 милиона преслушвания и 700 хиляди продадени копия на предишните си хитове “Blind” и “Goodbye”, изкачили се до върха на класациите в няколко държави. Парчето “Lordly” обещава да има подобен успех.

“Lordly” се отличава от масата парчета с невероятната си мелодия, типичния за Feder бийт и перфектно пасващите въздействащи вокали на Alex Aiono.


Въпреки натоварения си график и участията си в Ushuaia и Pacha, Ibiza, Feder ще представи видеото към песента на 3 септември.

От ранна възраст независимият изпълнител и мулти-инструменталист Alex Aiono комбинира музикалния си талант с любовта си към R’n’B и поп музиката, създавайки свой стил, в който да твори. Станал познат на публиката след кавъра на “One Dance/Hasta El Amanecer” на Drake и Nicky Jam, Alex е забелязан от Buzzfeed, The FADER и други медии.

YouTube каналът му има над 2,5 милиона последователи, а кавърът е слушан над 30 милиона пъти! Освен сензация в онлайн пространството, Alex е работил с награждавани и вече утвърдени артисти като John Legend, Babyface и Billy Mann. В момента младият изпълнител е в студиото, записвайки дебютния си албум.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.