Международно признатата мароканско-канадска певица, композитор и мултиинструменталист – Faouzia, подарява на феновете в цял свят нова версия на нейния световен хит сингъл „RIP, Love”.

Продуцирано от F E R R O, който е продуцент и на „I Know“ (от всепризнатия дебютен проект на Faouzia – „CITIZENS“), акустичното изпълнение на живо вече е налично във всички дигитални платформи и стрийминг услуги.

Вдъхновена от мароканската и арабска музика от детството на Faouzia, оригиналната версия на „RIP, Love“ се превърна в универсална сензация, събирайки над 78,9 милиона слушания в цял свят след издаването си по-рано тази година.


Песента е придружена от официално лирик-видео, което до момента е събрало над 34 милиона гледания в YouTube. В допълнение, официалният танцов видеоклип “RIP, Love” вече е събрал над 4 милиона гледания.

„RIP, Love“ е един от многото акценти в албума „CITIZENS“ на Faouzia. Колекцията от осем песни, която е част от над 1,8 милиона създадени видеа в TikTok, събирайки повече от 4 милиарда гледания в цялата платформа, също така включва международни фаворити като „Puppet“, „Anybody Else“, „Thick and Thin“ и хита на Faouzia и Джон Леджънд – „Minefields”, последният от които е придружен от официален видеоклип, вече събрал близо 99 милиона гледания в YouTube.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *