Утвърдената изпълнителка, автор на песни и мултиинструменталист Faouzia се обедини с 11 пъти печелилия награди Grammy Джон Леджънд за силния нов сингъл “Minefields” – наличен във всички дигитални стрийминг платформи и услуги.

Трогателният и навременен сингъл включва и няколко пъти номинирания за награди Grammy Чарли Пут на пианото. Забележителният трак много скоро ще бъде придружен от официално видео.

„Песента изследва какво ние, като хора, сме склонни да направим, за да се съберем с любим човек – независимо кой е”, споделя Faouzia. “Задава се въпросът, по време на отчаяност и безнадеждност, какви рискове сме склонни да поемем, водени от силата на любовта? Това е наистина затрогващо по време на тези времена на изпитания“.


Faouzia добавя “Minefields” към впечатляващия си списък от колаборации след “I Dare You (كنتحداك)” с 3 пъти печелилата награди Grammy глобална суперзвезда Кали Кларксън, “I Fly” с оглавяващото класации дуо Galantis, включено в хитовия саундтрак SCOOB! THE ALBUM, и “Battle” от оглавяващия класации хитов албум на Дейвид Гета „7“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *