Днес (13 март) е премиерата на новия сингъл на суперзвездата Eнрике Иглесиас в колаборация с латино трап феномена Jon Z. Двамата представят нова, страхотна версия на парчето на Jon Z - “Despues que te perdi”.

Енрике Иглесиас не спира да изненадва почитателите си и сега за първи път се впуска в латино трап жанра с помощта на Jon Z. Преди време приятел на звездата му пуска оригиналната версия на Jon Z – “Despues que te perdi”, която до момента има над 10.1 милиона гледания в YouTube и над 1.2 милиона стирйминга в Spotify.


Енрике Иглесиас толкова е впечатлен от парчето, че лично се свързва с пуерториканската сензация Jon Z и му предлага да направят дуетна версия на “Despues que te perdi”.

Резултатът е страхотен микс между баладачния стил на латино звездата и суровия трап бийт на Jon Z, като притежава всички необходими елементи, за да се превърна в следващия голям хит в кариерата на двамата артисти. Jon Z и Енрике успяват да създадат песен и видео към нея, които със сигурност ще развълнуват публиката по целия свят.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.