Еминем представи втори изненадващ албум в рамките на 1 година. “Music To Be Murdered By – Side B” е делукс версия на #1 албума за 2020 – “Music To Be Murdered By”, който излезе през януари.

Новото издание е във формат двойно CD и включва стандартната версия на албума с 18 трака + 16 нови парчета.

Рапърът от Детройт пусна „Music To Be Murdered By – Side B“ в дигиталните платформи в цял свят в полунощ на 18 декември (четвъртък). Музикални продуценти на албума са самият Еминем и дългогодишният му партньор Dr. Dre, като в продукцията вземат участие и DJ Premier, Ty Dolla $ign и Sly Pyper.

Сред 16-те нови песни е парчето „Zeus”, в което рапърът се извинява на Риана за 10-годишния текст за Крис Браун, който изтече през 2019. В песента Еминем изрече, че „застава на страната“ на Браун, след като той се призна за виновен за престъпление, свързано с Риана през 2009 г.

Новият текст гласи: „Но аз обещавам, че вече ще съм честен / И с цялото си сърце се извинявам на Риана. За песента, която изтече, съжалявам Ри / Не исках да те нараня. Независимо от това, беше грешка от моя страна.”

Заедно с дигиталната премиера на албума “Music To Be Murdered By – Side B” излезе и парчето „GNAT“, придружено от впечатляващо музикално видео. Само няколко дни след премиерата си лентата е гледана над 13 млн. пъти в YouTube.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *