Един от най-успешните рап изпълнители на световната музикална сцена – Еминем, изненадващо пусна нов албум преди броени дни. “Music To Be Murdered By” вече е наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи.

По-късно през месеца се очаква албумът да излезе и на физически носител във формати CD и двоен винил. Водещият сингъл от новия албум е озаглавен “Darkness”. Парчето е придружено от дългометражно видео, което е доста зрелищно и най-вероятно ще породи много спорове.

Изпълнителят призова феновете си да гледат видеото до края му, за да разберат посланието. Всеки, който го направи, в края ще разбере каква е позицията на Еминем по темите, засегнати в песента и съдържанието на видеоклипа.

Целта на видеото е да предизвика едновременно диалог и възмущение. Възможно е то да изиграе ключова роля в подхода към психичното здраве и закона за оръжията. И тук Еминем спира да коментира и оставя музиката и визуализациите да говорят за останалото.

Звездни гости в „Music To Be Murdered By“ са: Young M.A., Juice WRLD, Skylar Grey, Don Toliver, Ed Sheeran, Anderson .Paak, KXNG Crooked, Royce da 5’9” & Joell Ortiz.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *