Британската певица Ели Голдинг потвърди, че се е разделила с приятеля си Дъги Пойнтър и заяви, че след края на турнето си възнамерява да си вземе почивка от музиката за неопределено време, съобщи Контактмюзик.

Към настоящия момент 29-годишната изпълнителка е на концертна обиколка във Великобритания, за да представи третия си студиен албум „Delirium“, който излезе на музикалния пазар през ноември миналата година.

???


A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Пред британския таблоид „Sun“ Ели разкри, че е взела сериозно решение за кариерата си. Тя ще си вземе неограничена почивка, след като приключи турнето ѝ, за да „лекува нараненото си сърце“. Певицата е споделила, че не знае кога ще започне работа над нов проект.

„Хората може и да смятат, че съм несломима, но изминалите няколко седмици бяха трудни за мен. Когато някой известен човек е обект на внимание, на мнозина им се струва, че той се справя по-успешно с трудностите. Истината обаче далече не е такава“, сподели Ели Голдинг.


Раздялата на певицата и приятеля ѝ отчасти се дължи на неговото скорошно преместване в САЩ, за да гради собствена актьорска кариера. Голдинг не упреква бившата си половинка за решението му.

„Дъги е един от най-специалните хора в света и съм щастлива за него. Той се справя добре в Лос Анджелис и си остава един от най-близките ми приятели. Знам, че той изпитва същото“, каза изпълнителката, която преди наричаше Пойнтър „единствения“ и дори говореше за брак и деца.

В профила си в „Туитър“ Ели Голдинг успокои феновете си, че не оставя музиката завинаги, но след седем години без почивка, има нужда от това.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *