Eлени Фурейра се завръща с новия си сингъл, озаглавен „Tómame“, след феноменалния успех на хита „Fuego“.

„Tómame“ е създаден от същия авторски и продуцентски екип, направил предишния сингъл. Първоначалните реакции към новата песен на Елени са изключително положителни от непрекъснато растящата ѝ фен база из цяла Европа.

Страхотното представяне на конкурса Евровизия тази година и успехът на „Fuego“ доведе до напълно разпродадено лятно турне за поп сензацията от Гърция.


Турнето премина през 20 държави, сред които Испания, Швеция, Великобритания, Румъния, Холандия, Израел, както и Гърция и Кипър. Елени Фурейра беше част от програмата на някои от най-популярните европейски музикални фестивали и телевизионни предавания.

Междувременно „Fuego“ продължава да се представя добре в няколко европейски класации, особено в Испания, където песента успя да оглави националния еърплей чарт на страната (APC). „Fuego“ регистрира 2Х платинен статус на продажби и стрийминги в Испания. Песента има над 60 милиона гледания в YouTube и над 40 милиона стрийминга в Spotify.

Новият сингъл „Tómame“ е абсолютен регетон бенгър, с текст на английски и испански, който със сигурност ще ви накара да танцувате! Сингълът е наличен за даунлоад и стрийминг във всички дигитални платформи.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *