Walt Disney Records издадоха дигитално оригиналния саундтрак към филма „Единственият и неповторим Айвън”, ексклузивно по Disney+.

Режисиран от Теа Шарок („Аз преди теб“), филмът и саундтракът включват оригинален принос от композитора Крейг Армстронг и оригиналната песен в края на филма – „Free“, изпълнена от Чарли Пут. Дигиталният саундтрак вече е наличен заедно с филма.

Песента „Free“ е писана от знаменитата авторка Даян Уорън, 11 пъти номинирана за награди Оскар и Grammy, носител на награди Emmy и Golden Globe, чиито песни присъстват в над 100 филма и присъства в Songwriters Hall of Fame.


„Толкова се гордея, че написах песента „Free” за невероятния филм наТеа Шарок, „Единственият и неповторим Айвън”. Темата на филма дълбоко докосна сърцето ми и се надявам, че песента ми ще докосне и вас. Чарли Пут вдъхна живот на тази песен по начин, по който никой друг не би могъл. Тя е много специална и смислена за мен и се надявам да стане такава и за вас. Надявам се да ви накара да се чувствате малко по-свободни“, казва Даян Уорън.

„Free“ е в изпълнение на няколко пъти номинирания за награди Grammy мултиплатинен певец, автор на песни и продуцент Чарли Пут. Само на 28 г., Пут вече се доказа като най-постоянния хитмейкър в индустрията и известен артист в много измерения. Пут вече задмина осем мултиплатинени сингъла, четири номинации за Grammy, две награди Billboard Music Awards, една Critics’ Choice Award и номинация за Golden Globe.

Беше много вълнуващо да работя по този филм и да си колаборирам с неповторимата Даян Уорън за песента „Free“, казва Чарли Пут. „Нямам търпение всички да чуят какво създадохме заедно за този специален филм“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *