“Shape Of You” на Ед Шийран му спечели още едно важно признание – за първи път в кариерата си музикантът оглави US Billboard Hot 100 като изпълнител, а “Shape Of You” влезе в класацията направо на първо място! Освен това, Ед е единственият изпълнител, дебютирал в топ 10 с две парчета едновременно. Песента “Castle On The Hill” дебютира в класацията на 6 позиция. В дигиталната класация Soundscan двата сингъла са респективно на 1 и 2 място.

“Shape Of You” счупи рекорда на Spotify за прослушвания за 24 часа със 7 940 950 преслушвания, което свали Adelle и песента “Hello” от върха! “Shape Of You” и “Castle On The Hill” в момента доминират в класациите по целия свят, окупирайки първите и вторите позиции в класациите на iTunes, Spotify UK и Global Charts, Apple Music UK, ефирът на Обединеното кралство, и освен това Ед е на феноменалната първа позиция в iTunes в множество държави.


Заедно, двете песни имат потресаващите над 25 милиона Spotify преслушвания само за 48 часа, а текстовите видеа за “Shape Of You” и “Castle On The Hill” имат над 107 милиона комбинирани хита до момента, и бяха гледани над 10 милиона пъти за първите 24 часа, превръщайки се в най-гледаните му видеа за толкова кратко време, преди официалните клипове да са факт! В Spotify “Shape Of You” и “Castle On The Hill” са на 1 и 2 място в Global и UK Chart.

÷ (произнася се “divide”) – третият студиен запис на Ед Шийран, се очертава да бъде един от най-значимите записи за 2017, и представя 25-годишния музикант от Suffolk в най-добрата му форма досега. Записът, определящ жанра, е резултат от работата на артист, който непрестанно се развива в различни посоки, разкриващ свежи музикални основи, използвайки безграничния си музикален речник.

Ед черпи вдъхновение от личните си преживявания и всякакви обекти – той ни води на изключително лично пътешествие, отразяващо отминали връзки, семейни спомени, музикалната си кариера и пътешествията си през 2016. Музикално, “÷” е редица от красиво оркестрирани и емоционални балади, песни с пламенни рап основи, поставени върху хип-хоп бийт, вечни акустични шедьоври и иновативна характерна поп музика.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.