Поп звездата Ед Шийран обяви подробности за предстоящото си европейско турне, което ще се състои през 2018 г. Той планира редица изпълнения на Стария континент, като ще започне от Ирландия на 4 и 5 май и ще завърши във Варшава на 11 август, съобщи в. "The Sun".

Артистът ще се появи още в Холандия, Белгия, Франция, Швеция, Германия, Швейцария и други. Няма да има предварителна продажба на билети, като всички те ще бъдат пуснати на 8 юли тази година.

На всички концерти феновете ще трябва да носят своите билети, потвърждение на резервацията и кредитна карта, както и валиден документ за самоличност, а в противен случай няма да бъдат допуснати до шоуто.

Наскоро хитовият изпълнител призна, че работи по четвъртия си албум от 6 години и все още се нуждае от допълнителни „три или четири“ преди да го издаде. По думите му проектът, който вероятно ще бъде озаглавен „Subtract“, ще се откроява с много музикална експерименталност и акустични изпълнения.

Рижавият музикант обаче е скептичен, че някое от парчетата ще влезе в класациите по начина, по който „Shape Of You“ или „Castle of the Hill“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *