Ед Шийран имал намерение да се оттегли от музикалната индустрия в търсене на по-нормален начин на живот, съобщи Contactmusic.

Певецът на 26 години се завърна през 2017 г. с двата сингъла „Shape of You“ и „Castle On The Hill“ от албума му „Divide“, след едногодишна пауза. Но червенокосата звезда размишлява за по-дълга почивка, защото вече „е постигнал всичко“.


Източник, запитан за спечелилия Grammy за най-добра песен изпълнител, каза пред в. „Daily Star“:

„Ед постигна всичко, което може да се постигне в музиката. Той обича работата си и е на върха на успеха в момента, но в същото време иска по-нормален живот“.

Певецът, който има връзка с Чери Сийборн, с готовност би изоставил кариерата си заради партньорката си, ако отношенията им стигнат следващото ниво и двамата създадат семейство.

„Когато или ако той се ожени, иска да постави жена си и децата си на първо място, а не кариерата. Дори ако трябва да отсъства с години“, добави източникът.

Ед Шийран ще бъде хедлайнер на фестивала в Гластънбъри и ще пътува във Великобритания с най-новото си турне. Неговият натоварен график ще бъде „голям тест“ за него и приятелката му, защото всеки ден в следващите 12 месеца той ще бъде „особено зает“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.