Евтини самолетни билети

Хитовият музикант Ед Шийран призна в интервю за таблоида "Daily Star Sunday", че планира да се оттегли от музикалната сцена в момента, в който се задоми, тъй като не вярва, че след това ще има "амбицията" да продължи.

В събота звездата обяви, че още в края на миналата година се е сгодил с дългогодишната си приятелка – хокеистката Чери Сийборн. Сега, за съжаление на феновете си, той съобщи, че планира да прекъсне музикалната си кариера завинаги, тъй като вярва, че амбицията му към музиката ще „изчезне напълно“.

„Сигурен съм, че амбицията ми ще изчезне напълно веднага щом се родят децата ми. Най-вероятно ще си мисля: „Това не ме интересува вече, сега имам друг живот, за който да се погрижа“. И това е разбираемо, защото, когато имаш деца, амбициите ти вече са насочени към това да бъдеш добър баща“, каза поп изпълнителят.


Той признава, че дори и в момента желанието му за по-нататъшна кариера започва да се изпарява, след като вече е постигнал повече, от колкото някога се е надявал. Пред изданието Ед споделя обаче настоящата си голяма мечта отвъд поп музиката – да създаде хитово кънтри парче, което да разбие класациите на кънтри радиата.

„Амбицията ми да напиша кънтри песен, която да застане начело на някое кънтри радио в Америка не е пренебрежимо малка. Знам, че не е като да свиря през стадиона „Уимбълдън“, но за мен това е следващата голяма цел“, каза певецът.



Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.