Шведското електронно дуо Galantis изненада феновете си, отишли на фестивала Ultra Music Festival, когато по средата на сета си музикантите пуснаха откъс от новото си парче “No Money”. Песента излезе преди броени дни през Big Beat Records и на обложката й отново е Seafox.

„Експериментирахме много за тази песен. Оказа се една от онези идеи, които трябва да сглобяваш и променяш непрекъснато, за да се получи добре. Започнахме припева в Silver Lake LA, основната част записахме в Sukhumvit Bangkok, и завършихме всичко в Stockholm. Остана усещането, че в различните части на песента запечатахме звученето на всяко едно място. Накрая се появи 12-годишният Reece, който записа вокалите и сглобихме нещо, което много ни харесва!”, коментира дуото.

Galantis – проектът на Christian Karlsson (Bloodshy от Miike Snow) и Linus Eklöw (диджей/продуцент Stye of Eye) – задава нов стандарт в писането на денс музика, възприет през 2014 от диджеи като Diplo, Tïesto и Laidback Luke. След серия появи на фестивали влиятелното дуо участва за пръв път и на Coachella през 2014.


Дебютният запис на Galantis “Pharmacy” е превъзходна колекция от 13 парчета, които те карат да се чувстваш добре. Албумът е записан отчасти в Лос Анжелис, отчасти на малък архипелаг край Стокхолм, Швеция. Албумът съдържа номинираният за Grammy сертифициран със злато от RIAA сингъл “Runaway (U & I)”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *