Дуа Липа, четирикратно номинираната за британските награди и световна звезда, издаде новия си сингъл “Swan Song”, заедно с официално видео към него. Песента и съпътстващият клип предшестват премиерата на филма “Алита: Боен ангел”. Филмът е епично екшън-приключение, създадено от продуцентите Джеймс Камерън и Джон Ландау („Аватар“) и режисьора Робърт Родригес (“Sin City: Град на греха”).

Видеото, режисирано от Флория Сигизмонди, поставя Липа сред коварните улици на Железния град в средата на света на Алита. Относно видеото Флория споделя:

„Докато във филма Алита е буквално на пътешествие, за да открие себе си, нейната история служи като мощна алегория за всяко момиче, което все още не познава собствената си сила. Исках да се заиграя с тази идея, като поставя Дуа в аспект от света на Алита и позволя на главния персонаж от филма да служи като заместител, който съпровожда изпълнителката по време на собственото ѝ пътешествие, в което разбира, че е по-силна, отколкото някога си е представяла.”


Дуа Липа

Песента е следващият проект на изпълнителката, след като през 2018 година тя стана най-слушаната жена в света на Spotify и постигна редица други успехи. Световният хит на Дуа Липа “New Rules” счупи дългогодишния рекорд за присъствие в класацията на Billboard Pop Songs.

Сингълът “One Kiss”, който е резултат от съвместната ѝ работа с Калвин Харис, се превърна в най-продавания запис за 2018 година. През миналата година Дуа стана първата жена, номинирана в 5 категории за официалните награди за поп музика във Великобритания и отнесе със себе си наградата за British Breakthrough Act и British Female Solo Artist.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.